Home > Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn vaak onmisbaar voor het creëren en behouden van je naamsbekendheid. Pipol denkt graag met je mee om hier een grote bijdrage aan te doen. Of het nu gaat om een bestaand product welke is te bedrukken met je eigen design en logo of voor het creëren van een product dat nog niet eerder is geproduceerd: wij gaan het heel graag met je aan!

Hoe bereiken we dat? We hebben een team inclusief creatieve studio voor je klaar staan om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale relatiegeschenk. Uiteraard leveren we een digitaal voorbeeld van jouw relatiegeschenk met jouw design erop zodat je in 1 oogopslag ziet of dit op deze manier in de roos is. Wellicht heb je een eigen idee om je klant te verrassen en voeren wij het werk voor je uit zodat je alleen nog maar de reacties van je klanten hoeft af te wachten want de rest doen wij. Of bedenken wij een geweldig concept met jouw goedkeuren. We willen je bedrijf goed leren kennen en kijken samen met je naar je doelgroep zodat we een sparringpartner en/ of ontzorger zijn in dit proces.

Wat is er mogelijk? Betere vraag zou zijn: wat is er niet mogelijk? Heel erg weinig want we zoeken naar de beste Wow-factor bij je klant welke past bij de originaliteit, kwaliteit, levertijd en budget van jouw eigen relatiegeschenk.

Custom made design
Custom made design
Lees verder
Voorraad relatiegeschenken
Voorraad relatiegeschenken
Lees verder
Webcamcovers
Webcamcovers
Lees verder
Ben je benieuwd hoe wij jouw merk kunnen versterken?
Neem contact op
© 2019 Pipol Promotional Products