Home > Portfolio > Doppers bedrukken

Doppers bedrukken

Divers

Pipol wordt regelmatig gevraagd om Doppers te bedrukken. Inmiddels zijn wij specialist op het gebied van diverse druktechnieken en leveren wij Doppers bedrukt in 1 kleur maar ok in full color en rondom bedrukt. Je kunt dus een design (laten) maken en deze rondom printen. Weliswaar alleen op het wittte gedeelte want op PET materiaal hecht geen enkel inkt.

Pipol ontwerpt of maakt jouw eigen ontwerp drukklaar en zorgt voor een kwalitatieve productie die vaatwas bestendig is. Tevens kun je een ontwerp zelfs personaliseren. Een eigen ontwerp met ieder een eigen naam er in verwerkt. Bijv. het personeel van jouw bedrijf met ieder een eigen Dopper of een mailing naar jouw klant met ieder persoon bij jouw klant een eigen Dopper met zijn/haar naam er op. 

Uiteraard bedrukken wij ook andere flessen en/of bidons, er zijn immers zo veel soorten. Welk soort past bij jouw merk? Welke boodschap wil je uitdragen met jouw premium?

Heb je zelf een promotie actie gepland staan en wil je ook opvallen? Of wil je gewoon eens brainstormen over promotie acties voor jouw bedrijf? De koffie staat klaar en anders komen wij graag bij jou langs.

Ben je benieuwd hoe wij jouw merk kunnen versterken?
Neem contact op
© 2019 Pipol Promotional Products