Home > Creatieve studio

Creatieve studio      

Wat kan de studio voor je uit handen nemen? Uiteraard kunnen we je nieuwe huisstijl ontwerpen en doorvoeren in de vorm van brochures, flyers en andere promotionele middelen. Daarnaast maken we jouw Powerpoint- presentatie, schetsen we jouw te realiseren relatiegeschenk met concept en maken we een ontwerp voor het bedrukken van je relatiegeschenk zodat je gelijk een beeld hebt hoe het resultaat gaat worden.

Als jij het prettig vindt, kunnen we ook gewoon bij jou op kantoor komen zitten, voor nog kortere lijntjes en direct resultaat.

Onze dtp'ers en vormgevers verzorgen ook het hele prepress-gedoe: vormgeving, opmaak, visualisatie, photoshoppen, drukklaar maken… en aansluitend begeleiden we ook de drukwerkproductie, voor een eindresultaat waar je 'Wow!' tegen zegt. Wij weten exact waar we moeten zijn voor de kwalitatief beste oplossing voor jouw drukwerk tegen de beste prijs. Door onze jarenlange ervaring en het op de voet blijven volgen van de (nieuwste) druktechnieken kunnen we je perfect adviseren wanneer welke druktechniek op welk materiaal jouw design er het beste uit laat spatten.

Onze dienstverlening gaat verder dan het verzorgen van printwerk en relatiegeschenken. Wij bieden ook totaaloplossingen voor grafische communicatiebehoeftes. Veel opdrachtgevers waarderen ons vanwege onze manier van samenwerken, onze tijdbesparende service en oog voor kwaliteit.

Ons creatieve team is dagelijks bezig met het ontwerpen, bedenken en realiseren van promotionele projecten. Onze projecten waar wij trots op zijn vind je dan ook in onze portfolio.

Huisstijl en imago design
Huisstijl en imago design
Lees verder
Opmaak reclame drukwerk
Opmaak reclame drukwerk
Lees verder
Studio op locatie
Studio op locatie
Lees verder
Kantoor- en evenement aankleding
Kantoor- en evenement aankleding
Kantoor- en evenement aankleding
Lees verder

Direct contact

Ben je benieuwd hoe wij jouw merk kunnen versterken?
Neem contact op
© 2019 Pipol Promotional Products